Nábytek z masivu na míru

Teplická konzervatořVyrábíme libovolný nábytek z masivu i na míru!


Proč investovat do nábytku z masivu? Protože je krásný, nadčasový a je zárukou luxusu. Pokud vám tyto argumenty nestačí, můžeme pokračovat dále. Protože je vždy originální a jedinečný a jeho kvalita je prověřená léty používání, vždyť už v pravěku lidé seděli na primitivních židlích vyrobených ze dřeva.

Zabýváme se také prodejem židlí, psacích stolů, skříní, koupelnového nábytku a vybavení kanceláří. V nabídce máme též stoly, vitríny, ložnice, obývací stěny i postele. Dále nabízíme rohové i šatní skříně, křesla, pohovky, komody a prádelníky.

Nábytek z masivu lehko sladíte s různými barvami a materiály. Praktické povahy ocení možnost snadné opravy poškození vzniklých při běžném užívání. Přírodní charakter a teplé tóny nábytku z masivu zpříjemní pobyt jak ve staré chalupě, tak v moderním interiéru městského bytu.

Přijedeme, navrhneme, zaměříme, vyrobíme a namontujeme.

Nábytek z masivu je pevný, odolný a má dlouhou životnost. U nás zakoupíte nábytek, který je rozmanitý, ale vzájemně se doplňuje. Máte možnost výběru v mnoha kategoriích a z nespočtu kusů. Nabízíme moderní sedací soupravy, které se stanou dominantou každého obývacího pokoje. Čeká na vás nadčasový design i léty prověřená klasika. Do obývacího pokoje dále patří obývací stěny, do kterých můžete umístit knížky, televizi, domácí kino i starý gramofon. Obývací stěny jsou orientovány na výšku i na šířku.

Nábytek z masivu do každého pokoje
Hned po obývacím pokoji se klade velký důraz na zařízení ložnice. U nás můžete vybírat z celých ložnic, které tvoří postele, noční stolky a komody. Nábytek si můžete vybrat i jednotlivě, nakombinovat si ho podle svého vkusu. Ložnice by měla být světlá, zařízená v duchu pohody a praktičnosti. Proto si do ní nezapomeňte vybrat prostornou šatní skříň. 

Skříň Hradec Králové

Stoly, židle a vitríny dokáží rozzářit každou kuchyň a jídelnu. Toužíte po jídelně jako vystřižené z 30. let minulého století? Zavítejte do sekce retro nábytku. Chcete-li zůstat věrní soudobým trendům, vybírejte odolný a praktický nábytek. Jsou pro vás připraveny stoly, které vydrží každodenní zátěž i stylové vitríny, ve kterých můžete vystavit ozdobné talířky a skleničky pro speciální příležitosti. O tom, že nábytek z masivu, se hodí do každé místnosti, svědčí i nabídka koupelnového nábytku z masivu, který je opatřen speciální úpravou.

Moderní nábytek je nyní postupně přidáván do jednotlivých kategorií. Ať již jsou to ložnice nebo obývací pokoje, zde všude jej najdete. Skvěle se hodí do nových moderních bytů a domů. Najděte si moderní solitér pod televizi nebo postele s nočními stolky v moderním designu. 

Kromě retro nábytku můžeme nabídnout i malovaný nábytek z masivu, který je k dostání především v pastelových odstínech. Tento nábytek dokáže rozzářit každý tmavý kout v bytě. Protože může stát i sám o sobě, jsou vyráběny skříně a botníky zdobené ručním malováním.

Nabídka našeho nábytku z masivu je pravidelně obměňována a doplňována o nejnovější kousky. Trendy nábytek z masivu u nás zakoupíte za bezkonkurenční ceny a s prvotřídním servisem.