Zaostřeno na ženy – jaký nábytek muži nikdy nepochopí

Přestože je v dnešní době moderní generová rovnoprávnost, tak chtě nechtě musíme připustit, že muži i ženy mají svá specifika. Není to jen v oblékání nebo kosmetice, ale i v oblasti bydlení se často neshodnou. Častokrát totiž ženy zatouží po něčem, o čem pánové nemají ani páru.

Po čem ženy touží

Doba se mění, ale jedno zůstává stejné, ženy touží po pohodlí a krásném prostředí. Možná si myslíte, že je to jen předsudek, ale málokterá žena prahne po sezení na špinavém gauči v neuklizeném pokoji. Spousta žen má vytříbený vkus a chce se chlubit svým hostům, jak si zařídila svoje hnízdečko.

Nebojte se popustit uzdu fantazie, člověk žije jen jednou a krásné prostředí nás nabíjí pozitivní energií, kterou velmi potřebujeme. Udělejte si radost a kupte si krásný doplněk nebo naznačte partnerovi, že se vám líbí nějaký nábytek.

velka skrin v loznici

Vlastní šatna je sen

Snem téměř každé ženy je vlastní šatna. Ve větších domech to často není zas tak velký problém, vyhradit jednu místnost jen na oblečení. Pokud máte luxus vlastní šatny, tak ji dle libosti vybavte šatními skříněmi s velkým množstvím úložného prostoru, kterým si můžete dovolit plýtvat a některé oblíbené šperky či boty vystavit na odiv a šatnu vyzdobit i doplňky.

Nemáte-li místo na šatnu, tak musíte chytře vymyslet, jak zorganizovat úložný prostor, aby mělo všechno oblečení svoje místo. Není na škodu si nechat na zakázku vyrobit originál, který bude přesně vyhovovat vašim potřebám. Naučte se využít každý kousek místa ke svému prospěchu.

toaletni stolek v loznici

Toaletní stolek na všechny nezbytnosti

Toaletní stolek je ryze ženská záležitost. Malý stolek se spoustou zásuvek a nezbytným zrcadlem dokáže vykouzlit úsměv na tváři. Na výběr máte z moderních kusů, ale toaletní stolky byly tradičním kusem nábytku už u zámeckých dam, takže klidně sáhněte po toaletním stolku v zámeckém stylu.

Toaletní stolek je určen na uložení dekorační i pečující kosmetiky. Měl by být poblíž zdroje denního i umělého světla, aby se žena mohla nalíčit na denní i noční akce. Pro udržení pořádku vybavte svůj kosmetický stoleček organizéry na kosmetiku, které zajistí dokonalý přehled.

maly stolek

V kuchyni velí ženy

Už dávno neplatí, že muži neumí vařit, ale statisticky v kuchyni stále velí ženy. A kde jinde dát ženě průchod jejím přáním a potřebám než v kuchyni, kde bude připravovat jídla pro celou rodinu. Pro mnoho žen je vaření nebo pečení způsobem relaxace a kuchyně na míru jí pomůže vytvořit oázu pohody.

Navrhujete-li kuchyň, tak se jako žena nenechte odbýt svým manželem a každý krok spolu konzultujte. Možná má váš partner názor, kam se hodí koše nebo přihrádka na příbory, ale vy nejlépe víte, jak potřebujete mít vše uspořádané. Pokud je to možné, tak umístěte ke kuchyňské lince barový pult, kde si budete moci při vaření popovídat s návštěvou nebo s členy rodiny.

sedaci-souprava-s-lenoskou

Lenoška nebo alespoň taburet

Pohodlí je na prvním místě při výběru sedačky. Spousta žen po náročném dni ráda lenoší a pohodlný gauč nebo sedací souprava přijde vhod. Před nákupem si gauč vyzkoušejte, zkuste si sednout a nestyďte se pohodlně uvelebit. Důkladně si také osahejte čalounění nebo kůži, zda jsou vám na dotek příjemné.

Toužíte-li po pohodlí jen sama pro sebe, tak si kupte lenošku, která je na relaxaci ideální. Ženy často trpí na pocit těžkých nohou nebo křečové žíly a ulevují si položením chodidel na opěradlo nebo na druhou židli. Co takhle si dopřát luxus v podobě relaxačního křesla nebo alespoň taburetu?